CV


Als politicoloog en sportliefhebber schrijf ik zowel online als in print over politiek en sport, idealiter artikelen waar beide samenkomen. Ik werk als eindredacteur op de sport- en nieuwsredactie van landelijke dagbladen als Algemeen Dagblad/ad.nl. Daarnaast schrijf ik voor vakbladen zoals NLCoach Magazine en Sport FM over maatschappelijke ontwikkelingen in de sport. Voor (online) bedrijfsmagazines van onder andere Rabobank, UWV en bpfBOUW portretteer ik werknemers en breng ik futloze evenementen tot leven met kleurrijke reportages.

Ik schrijf momenteel aan mijn debuut over het ongelofelijke levensverhaal van Anoush Dastgir uit Wijchen, dat uitgegeven wordt door Lebowski Publishers. Dit non-fictieboek gaat over de jongste bondscoach ter wereld, onbekend in Nederland maar wereldberoemd in Azië. Hij hoopt zich met het Afghaanse mannenvoetbalelftal voor het eerst in de geschiedenis van zijn land plaatsen voor de Azië Cup. Verwachte publicatiedatum: 2021.

Wil je weten wat ik verder allemaal doe en deed? Of ben je mijn nieuwe opdrachtgever? Kijk dan op mijn Linkedin-pagina of neem contact met mij op.