CV


Als afgestudeerd politicoloog (2014) en sportliefhebber schrijf ik zowel online als in print over politiek en sport, idealiter artikelen waar beide samenkomen. Ik werk als eindredacteur op de sport- en nieuwsredactie van landelijke dagbladen als Algemeen Dagblad/ad.nl. Daarnaast schrijf ik voor vakbladen zoals NLCoach Magazine en Sport FM over maatschappelijke ontwikkelingen in de sport. Voor (online) bedrijfsmagazines van onder andere Rabobank, UWV en bpfBOUW portretteer ik werknemers en schrijf ik over innovaties in de branche.

Enkele vrijwilligersfuncties: als bestuurslid bij de Nederlandse Vereniging van Journalisten heb ik mij ingezet voor betere arbeidsvoorwaarden en meer diversiteit in de sector. Voor rfgmagazine.nl heb ik journalisten met een vluchtelingenachtergrond begeleid en wegwijs gemaakt in het Nederlandse medialandschap. Ook was ik hoofdredacteur van JASON Magazine, een populair-wetenschappelijk vakblad over internationale vredes- en veiligheidsvraagstukken.

Wil je weten wat ik verder nog allemaal doe en heb gedaan? Of ben je mijn nieuwe opdrachtgever? Kijk dan even op mijn Linkedin-pagina of neem direct contact met mij op.